joi, 25 aprilie 2013

Din cele mai vechi timpuri FEMEIA a fost motiv de etalare a sentimentelor si admiratiilor in multe lucrari ale literarturi universale si nationale, dar si in cele mai celebre picturi, sculpturi si chiar in arta fotografica. Privita din unghiuri astrale, femeia poate fi inconjurata de o “aura.” Merita sa poarte o “aura”, pentru ca este creata sa fie frumoasa, atragatoare, tandra, trebuie sa emane numai voiosie, sa aiba un comportament bland, intelegator, sa stie sa ocroteasca, sa se daruie si sa ofere dragoste .

Am putea să nu ne întoarcem doar cu moda în timp, ci și cu mentalitate asupra fizicului? Dacă bine remarcați, modelele anilor 50 erau femei cu forme, nu schelete ambulante cum vedem acum la Fashion TV sau din acelea care leșină pe podiumuri din cauza privării de mâncare. Și wanna be modele care leșină pe stradă de anorexie și mănâncă perfuzii o dată pe sptămână la spital. Și credeți-mă, TV-ul îngrașă. Imaginați-vă cum arată alea în realitate. Cât despre mine? I love vintage!  Oameni mai sănătoși… la cap cel puțin. Societate mai puțin depravata.

Audrey Hepburn este considerată și în prezent un model de frumusețe și eleganță, fiind de nenumărate ori considerată ca una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare. Stilul îmbrăcăminții ei continuă să fie popular în rândul femeilor și în ziua de azi. Rochia neagră Givenchy din filmul Mic dejun la Tiffany a fost vândută în 2006 cu peste 462.000 £, cel mai mare preț pentru o rochie dintr-un film.